Πίνακας Πυρανίχνευσης INIM Μη Επεκτάσιμος 2 Ζωνών

Πίνακας Πυρανίχνευσης INIM Μη Επεκτάσιμος 2 Ζωνών

119.04

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: MBK21-INIM-SLine020-2 Κατηγορίες: , , ,

Share this product :

H σειρά συμβατικών πινάκων ελέγχου πυρανίχνευσης SmartLine προσφέρουν το μοντέλο 2 ζωνών χωρίς δυνατότητα επέκτασης (SmartLine020-2), ένα μοντέλο 4 ζωνών με δυνατότητα επέκτασης σε 20 ζώνες (SmartLine020-4) και ένα μοντέλο 4 ζωνών με δυνατότητα επέκτασης σε 36 ζώνες (SmartLine036-4).

Οι εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις, η απροβλημάτιστη εγκατάσταση, οι απλές διαδικασίες προγραμματισμού και ο απλός χειρισμός από τον τελικό χρήστη καθιστούν αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό πίνακα ελέγχου ιδανικό για όλες τις μικρές και μεσαίες εφαρμογές, ειδικά για τις εφαρμογές όπου η γρήγορη εγκατάσταση και ο προγραμματισμός είναι από τις πιο σημαντικές πτυχές του συστήματος. Οι πολυάριθμες λειτουργίες (χρονοδιακόπτες, λογική εξισορρόπησης, κ.λπ.), η εκτεταμένη ευελιξία (αυτόματη εξισορρόπηση εξόδων, είσοδοι πολλαπλών λειτουργιών, προσαρμόσιμες έξοδοι, ενσωμάτωση λειτουργιών αερίου, κ.λπ.) και οι καινοτόμες δυνατότητες συνδεσιμότητας (RS485 BUS για σταθμούς τροφοδοσίας, σύνδεση στο Διαδίκτυο, κ.λπ.), παρέχουν την ηρεμία της σίγουρης γνώσης ότι αυτό το ισχυρό εργαλείο είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη κάθε τύπου εγκατάστασης.

Οι πληροφορίες του συστήματος παρέχονται μέσω της γραφικής οθόνης και των λυχνιών LED στην πρόσοψη του πίνακα ελέγχου. Το RS485 BUS υποστηρίζει 4 απομακρυσμένους πίνακες επαναλήψεων (SmartLetUSee/LCD-Lite). Αυτοί οι πίνακες επαναλήπτη αναπαράγουν όλα τα δεδομένα του συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς και επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν το σύστημα σύμφωνα με το εξουσιοδοτημένο επίπεδο πρόσβασής τους. Το BUS υποστηρίζει επίσης δύο σταθμούς τροφοδοσίας, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την εποπτεία της λειτουργίας τους και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ισχύος εξόδου τους κατά τη διάρκεια προκαθορισμένων συνθηκών.

Ο προγραμματισμός του συστήματος από τον πίνακα ελέγχου είναι απλός και απροβλημάτιστος χάρη στις εύκολες οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Το σύστημα μπορεί επίσης να προγραμματιστεί μέσω της εφαρμογής λογισμικού SmartLeague. Αυτό το διαισθητικό λογισμικό προγραμματισμού απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία προγραμματισμού. Η πλακέτα SmartLAN/485 επιτρέπει τη σύνδεση του πίνακα ελέγχου σε δίκτυο Ethernet για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Μόλις δημιουργηθεί η απομακρυσμένη σύνδεση, είναι δυνατή η τροποποίηση των παραμέτρων διαμόρφωσης, η μεταφόρτωση/φόρτωση δεδομένων προγραμματισμού ή/και η διαχείριση του συστήματος μέσω του λογισμικού εποπτείας που βασίζεται σε γραφικούς χάρτες SmartLook.

 

Οι πίνακες ελέγχου SmartLine διαθέτουν εποπτευόμενες εξόδους (μία στη μητρική πλακέτα και μία σε κάθε πρόσθετη επέκταση) για την ενεργοποίηση συσκευών οπτικοακουστικής σηματοδότησης, μια προσαρμόσιμη έξοδο ρελέ, εξόδους σηματοδότησης βλαβών και δύο εξόδους 24V (μία σταθερή και μία διακοπτόμενη από τις συνθήκες που ορίζει ο εγκαταστάτης). Επιπλέον, κάθε ζώνη ανίχνευσης παρέχει έναν ακροδέκτη που μπορεί να διαμορφωθεί ως: έξοδος ανοικτού συλλέκτη (ενεργοποιείται από προγραμματιζόμενες συνθήκες), επιβλεπόμενη είσοδος ή διασύνδεση ανιχνευτή αερίου 4-20mA.